OV + Parkeren

Za. 16 dec. 17.00 – 21.00
Zo. 17 dec. 13.00 – 17.00
Winkels open!

Parkeren + OV


Parkeren Wijchen centrum

In heel gemeente Wijchen, incl. het station en in Wijchen centrum, kun je gratis parkeren. Met een parkeerkaart kun je binnen de blauwe zones maximaal 2 uur staan, op andere plekken, zoals in de garage langer. De blauwe zones zijn herkenbaar aan de blauwe lijnen om de parkeervakken. Op de Vlaskam (ingang via Burchtstraat) is dit maximaal 1 uur.

Leg bij aankomst de parkeerschijf goed zichtbaar achter de voorruit van je auto. De schijf stel je in op de aankomsttijd. De blauwe zone geldt van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Bekijk alle parkeerplaatsen op kaart.

De wachters - Kerst Sprookjesfestijn

Openbaar vervoer in Wijchen


Wijchen is makkelijk te bereiken

Het openbaar vervoer in Wijchen is goed geregeld. Het treinstation is op loopafstand van het centrum en de kerkdorpen zijn te bereiken met de (buurt)bus. Bekijk hieronder alle mogelijkheden die er zijn in gemeente Wijchen omtrent openbaar vervoer of kijk op de website van de vervoerders:

Horecastraatje verlicht - Kerst Sprookjesfestijn Wijchen - fotograaf Dick vogelzang

Kerst Sprookjesfestijn

Elk jaar tovert Winterkoningin ‘Wijcheline’ het weekend voor Kerst het centrum van Wijchen om tot een levend sprookje voor jong en oud.

Laat je betoveren door het prachtig aangeklede en indrukwekkende verlichte 14e -eeuws Kasteel, Molen en Krullentoren en een overdekte ijsbaan op het Marktplein.

En door de vele levende sprookjesfiguren, zoals ijskoninginnen, feeën en kerstengelen professionele verhalenvertellers, voorlezers, kerstkoren, winterse lekkernijen, een levende kerststal én duizenden lichtjes!

Programma
OV + Parkeren
Het verhaal
Sponsoren
Video’s
Contact